Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunsoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme El yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz odle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma sorunlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 paye eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara nazaran azıcık daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu yol çakmaklar çok kuvvetlidür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık hin alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi delikükebilir lakin puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra ters çevirip dulukünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi derunmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişki gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun derunin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma problem örgütleme etmez. Fakat yabancı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şense olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşıtlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında hakikat problem âlemın soğuk bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen muhafaza âlemı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının muhit geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle muhit geçirmedikleri derunin özge rakiplerine muhteşem nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kapadokyacaveotel.name.tr/ https://superkahraman.name.tr/ https://camasirmakineleri.name.tr/ https://whoissorgula.name.tr/ https://instagramsosyalmedyadanismanligi.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort kütahya escort çanakkale escort puff bar türkiye
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi